Pokliči nas 
Klepetaj z nami 
Kdo smo?
Zagotovljena najboljša cena
Prednosti za naše stranke
Pričevanja
Kontakti
marenauta®
Izpis?
+386 1 828 20 80
Kontaktiraj nas za kakršnakoli vprašanja!
  
 
Zagotovljena najboljša cena

V kolikor po opravljeni rezervaciji najdete na spletu isto plovilo po nižji ceni, bomo upoštevali nižjo ceno. Zadostuje, da nas kontaktirate znotraj 24h od rezervacije in nam posredujete podrobnosti spletnega mesta.

Garancijski pogoji in določbe

  1. Kontaktirajte nas v čim krajšem možnem času na E-mail info@marenauta.com, v roku 24h od rezervacije. E-mail mora vsebovati vaše podatke in spletno stran, kjer je možen nakup po nižji ceni.
  2. Najdena nižja cena mora biti veljavna za spletne rezervacije in na voljo v trenutku, ko Marenauta.com potrdi zahtevek o reklamaciji. To se mora zgoditi znotraj 24h in posnetek zaslona ne velja kot zanesljiv dokaz.
  3. Nižja cena istega plovila mora biti dostopna na spletu, od istega ponudnika (charter družba/lastnik plovila), z istim krajem vkrcanja in istimi datumi pričetka in konca najema ter z istimi pogoji rezervacije.
  4. Ponudba z nižjo ceno mora biti v isti valuti.
  5. Marenauta.com bo izenačila najdeno ponudbo z nižjo ceno le v primeru, da je vaša rezervacija pri podjetju Marenauta.com potrjena in ni predmet odpovedi.
  6. V kolikor se izkaže, da zahtevek po prilagoditvi cene ni utemeljen, ker ni v skladu z našimi pogoji o garanciji najnižje cene, postanejo veljavni naši pogoji o najemu plovila, vključno s politiko odpovedi.
  7. "Garancija najnižje cene" se ne more upoštevati pri plovilih, ki so ponujena s popusti preko "Boatshow" ali s popusti za zvestobo, ali s katerokoli posebno promocijsko akcijo charter podjetja, pri katerem je bilo plovilo najeto.
 

Ugodne cene

Brez dodatnih stroškov
Zagotovljena najboljša cena

Največja izbira

Preko 16000 plovil
Preko 1000 destinacij

Marenauta

90000+ Zadovoljnih strank

Ocena: 4.9/5
izračunano na 15492 mnenja

Pomoč strankam

Pomoč pred in po prodaji
Zavarovanje

Posebne ponudbe? Prijavi se na naše e-novice!
Vpiši se